• darkblurbg
IMG_0007.jpg
De Sluiswachter Nieuwbouw appartement
IMG_0015.jpg
IMG_0001.jpg
IMG_0012.jpg
IMG_0008.jpg

Hier woont u op het kruispunt van Stad en natuur. Door de ligging aan De Onlanden, een uniek en prachtig beekdallandschap, kunt u met volle teugen genieten van deze prachtige omgeving. Al fietsend of wandelend spot u een grote verscheidenheid aan vogels, planten en dieren. Er is zelfs een reële kans dat u straks de otter en de bever onder de rook van Groningen kunt bewonderen.

Zo bijzonder en dat gewoon voor de deur van De Sluiswachter.

Genieten van het water

Wat een luxe om als watersportliefhebber in villa De Sluiswachter te wonen. Door de bijzondere ligging aan de Hoornse Plas en het Paterswoldsemeer kunt u wanneer u maar wilt genieten van het water.

Een dagje varen was nog nooit zo eenvoudig. Vanuit de haven van De Twee Provinciën, vaart u zo het Paterswoldsemeer op. Met de weerspiegeling van de zon op het water en een kalm briesje in de zeilen heeft u met vrienden een bijzondere ervaring. Zonnebaden op het dek en proosten met een goed glas wijn op een heerlijke dag! 

Voorzieningen

Door haar gunstige ligging heeft Villa De Sluiswachter alle voorzieningen onder handbereik. Op slechts 15 fietsminuten afstand bent u in de binnenstad van Groningen. Een theaterbezoek, een dag golfen of winkelen u bepaalt het zelf.

Maar ook medische voorzieningen, een bushalte voor de deur en volop winkels voor uw dagelijkse boodschappen zijn in de directe omgeving van de De Sluiswachter aanwezig. Een geruststellende gedachte.

Bijzondere flora en fauna in de Onlanden

De Onlanden is een prachtig beekdallandschap. Tussen de beekdalen van het Eelderdiep en het Peizerdiep ligt een nat laagveengebied.

Dit aaneengesloten natuurgebied van circa 3.500 voetbalvelden groot, met ruige hooilanden, moerasbos en volop ruimte voor overtollig water, ligt aan de voet van de stad Groningen.