• darkblurbg

Villa de Sluiswachter bestaat uit acht appartementen. Op de eerste en tweede woonlaag bevinden zich drie appartementen en op de derde woonlaag zijn twee penthouses gesitueerd. De eerste en tweede woonlaag zijn qua indeling gelijk en herbergen drie verschillende types appartementen. Alle appartementen zijn bereikbaar met de lift hebben de beschikking over een eigen berging op de plattegrond en  twee toegewezen parkeerplaatsen.

 

Appartement A1 en A2

Appartement A1 en A2 zijn gelegen op de eerste, respectievelijk tweede woonlaag en hebben een zuidwestelijke oriëntatie. U heeft hier de gehele middag en avond de zon op uw terras. Vanuit dit type appartement heeft u een vrij uitzicht over de tuin van Villa de Sluiswachter, het water en de Waterwijk.

Voor dit type appartement hebben wij een basisplattegrond ontworpen met daarin 2 slaapkamers (circa 21m² met walk-in closet en 12m²) en een kantoorruimte (circa 8m²). Het appartement heeft een totale gebruiksoppervlakte van 140 m2. De woonkamer heeft een oppervlakte van ruim 64 m2 en de keuken vormt een dynamisch onderdeel met het interieur. Direct aan de keuken grenst een grote bijkeuken.


Appartement B1 en B2

Appartement B1 en B2 zijn gelegen op de eerste, respectievelijk tweede woonlaag en georiënteerd op het zuiden. Vanuit dit type appartement heeft u een vrij uitzicht over de Onlanden en het vaarwater naar het Paterswoldsemeer.

Appartement B heeft een ruime plattegrond qua lay-out met daarin twee slaapkamers (circa 20m² met walk-in closet en 15m²). Het appartement heeft een totale gebruiksoppervlakte van 133m2. De woonkamer met open keuken en eetkamer hebben tezamen een oppervlakte van ruim 55m2. De grote inpandige berging is bijna 10m2.


Appartement C1 en C2

Appartement C1 en C2 zijn gelegen op de eerste, respectievelijk tweede woonlaag en georiënteerd op het zuidoosten. Vanuit dit type appartement heeft u een vrij uitzicht over het vaarwater naar het Paterswoldsemeer, de sluis waaraan dit project haar naam te danken heeft en de Groningerweg.

Via de royale entree heeft u toegang tot de twee ruime slaapkamers (circa 22m² met walk-in closet en 12m²) en een kantoorruimte (circa 14m²). Het appartement heeft een totale gebruiksoppervlakte van 145m2. De woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van ruim 62 m2. Direct aan de keuken grenst een grote bijkeuken.

 

Penthouses 

Op de derde woonlaag bevinden zich twee penthouses type D en E. Beide penthouses zijn bijzonder royaal van opzet en hebben een oppervlakte van respectievelijk 168m² en 176m². Naast een royale woonkamer beschikken beide appartementen over twee riante slaapkamers, een groot kantoor en een ruime badkamer. Om te genieten van het prachtige uitzicht beschikken zij over een terras van maar liefst 29 m² en zijn zo meer dan compleet.

 

Penthouse D

 

 

Penthouse E